Triple Wins Platinum

Med sin blågråa färg och diamantprydda framsida andas Triple Wins Platinum exakt den rätta känslan av elegans och lyx som namnet självt. Dessutom väntar riktigt lyxiga vinster på nya ägare i detta lotteri som innehåller en progressiv jackpott och högvinster på €50 000 och €25 000.

Net Entertainments lott Triple Wins Platinum med progressiv jackpott

Triple Wins-serien

Triple Wins Platinum tillverkas av Net Entertainment, och är deras andra lott med progressiv jackpott. Den andra heter Triple Wins High Roller och kostar endast €2 och har lite lägre vinstsummor än den dyrare Platinum.

Gemensamt för de lotter som ingår i Triple Wins-serien är att man själv väljer en av 10 lotter som man tror lite extra på. Det går också att välja att slumpa fram 10 nya lotter om man önskar det. När lotten sen är köpt är det dags att skrapa de nio rutorna och om man får tre lika belopp har man vunnit. På Triple Wins-lotterna finns också en skrapruta med ett X på, den skrapar man när man vunnit för att se om vinsten multipliceras med 1, 2 eller 10. Triple Wins-lotterna påminner alltså en hel del om den populära Triss.

Den progressiva jackpotten

Men Triple Wins Platinum innehåller däremot en progressiv jackpott till skillnad från Triss. Det innebär att en del av inköpet av lotten läggs i potten till jackpotten som sen kan vinnas av en lycklig vinnare genom att tre diamantsymboler skrapas fram på skrapfältet. Den aktuella jackpottsumman visas hela tiden i lottens högra hörn.

Skrapandet

Precis som på de flesta av Net Entertainments skraplotter så kan man även på Triple Wins Platinum välja vad man vill använda för skrapverktyg. På denna lott kan man förstås välja en diamantring i platina, en hårnål med blå sten, ett silvermynt eller en nyckelring i läder. Det finns också ett bekvämt alternativ för den som helst inte skrapar alls, nämligen knappen ”skrapa allt” på lottens högra sida. Då fixar datorn skrapandet på någon sekund och vinsten blir synlig på direkten.

Triple Wins Platinum kan testspelas gratis hos flera casinon.

Vinstplan Triple Wins Platinum

Återbetalningsprocenten till spelarna är i teorin 87,5% på Triple Wins Platinum och vinstplanen ser ut som följer för 1 000 000 lotter:

Antal Lotter Vinst i €
1 Jackpott
1 50 000
4 25 000
20 10 000
120 5 000
1 200 500
15 000 25
43 500 10
350 000 5