Bunny Boiler

Microgamings Bunny Boiler känns mer som ett sällskapsspel än en traditionell lott. Med hjälp av en tärning ska man förflytta en kanin längs en spelplan fylld med både faror, morötter och pengar. I slutet av banan väntar den åtråvärda jackpotten.

Bunny Boiler av Microgaming

Spela Bunny Boiler såhär

Först väljer du hur mycket du vill att lotten ska kosta, ju högre inköpspris desto mer pengar kan du vinna på Bunny Boiler. Sen klickar du på roll dice för att se hur många steg kaninen ska hoppa på spelplanen. Det gäller att inte råka hamna på en ruta med en symbol av en dödskallekanin, för då kan kaninen hamna i en gryta och spelet ta slut. Men har du tur överlever kaninen.

Andra symboler Kaninen kan landa på längs spelplanen är morötter, som gör att du får slå vidare. Har du tur kan en morot visa sig vara din gyllene chans till jackpotten och ta dig direkt till mitten av spelplanen där jackpotten väntar, närmare bestämt på ruta 35.

På vissa rutor finns hoppknappar som hjälper kaninen att hoppa till nästa hoppknapp i samma färg.

Längs banan finns också en del skatter som du vinner om du passerar dem eller hamnar på rutan. Dessa skatter finns utplacerade på ruta 16, 23, 26, 30 och 32. Men en ny skatt ersätter den gamla skatten, så har du vunnit 0,25 på ruta 16 och nu passerar ruta 23 och vinner 0,5 är det 0,5 crediter du vunnit. En vinst du vunnit får du behålla även om din kanin skulle avlida senare i spelet i Bunny Boiler.

Totalt har du sex tärningskast på dig att ta dig in till jackpotten. Klarar sig kaninen till jackpotten kan du vinna en av tio olika stora jackpottar, där du som minst kan vinna 100 crediter och och som mest 10 000 crediter om du betalat 10 crediter för din lott.

Jackpotten

Om kaninen tar sig till jackpotten kommer ett snurrande hjul upp med olika vinstsummor. Den summa som hjulet stannar på blir den du vinner. Ju högre insats du spelat på lotten för, desto högre kommer vinstsummorna vara på hjulet.

Kaninen

I spelet möter du en animerad kanin som hoppar sig fram från ruta till ruta utifrån vad tärningen visar. Den jonglerar med morötterna och lyfter upp skatterna. Ibland äter den upp moroten som den landat på, ibland stoppar kaninen ner den i en säck eller stampar ner den i jorden. Men vill du snabba på spelet kan du slå på turbo-knappen.

Vinsterna

I tabellerna nedan kan du se hur vinsterna ser ut om du valt att satsa antingen 0,5 crediter eller 10 crediter på din Bunny Boiler.