Bingo Bonanza

På den här lotten räcker det att träffa två likadana bingobollar för att ta hem en vinst. När du köper din Bingo Bonanza väljer du själv hur mycket du vill betala och insatsen ligger sedan till grund för hur mycket du kan vinna eftersom bollarna som dras visar hur hur mycket din insats multipliceras med vid vinst. Du kan välja att spela med en insats från 0,5 crediter upp till 10 credits.

Microgamings Bingo Bonanza

Lotten spelas automatiskt

Det mesta sker automatiskt på denna lott som tillverkas av Microgaming. Det enda du som spelare behöver göra är att ställa in insatsens storlek och sen trycka på play för att dragningen ska starta.

I dragningen dras sex bingobollar och varje boll markeras automatiskt med en röd dutt på bingobrickan till vänster. Får du två duttar i rad vinner du insatsen multiplicerat med den summa som raden visar.

Vinsterna på Bingo Bonanza

Du kan som mest vinna din insats multiplicerat med 20 000 på Bingo Bonanza. Spelar du med 10 crediter innebär detta en vinst på 200 000 crediter. Vill du istället spela med lägsta insatsen på 0,5 crediter blir högsta möjliga vinst 10 000 crediter.

Om du vinner kommer de två vinnande bollarna börja blinka och din totala vinstsumma i antal crediter visas i fältet där det står win.

De vinster som betalas ut i Bingo Bonanza är dessa:

Din insats multiplicerat med:
* 20 000
* 5000
* 250
* 40
* 10
* 5
* 2
* 1