Cashpillar

I Cashpillar väntar nio härliga presenter med röda band prydligt uppradade på hyllor. Inuti väntar kanske inte fullt så härliga överraskningar. Paketen innehåller nämligen i värsta fall olika slags insekter. Har man tur döljer sig en tårta i paketen och får man tre tårtor har man dragit en riktig vinstlott och man cashar in 10 000 gånger insatsen.

Skraplotten Cashpillar utvecklad av Microgaming

Cashpillar har skapats av den stora mjukvarutillverkaren Microgaming som skapat mängder med casinospel sedan starten 1994.

Valfri insats på Cashpillar

Du börjar spelet med att välja hur mycket du vill spela för på Cashpillar. Som lägst kan du köpa lotten för 0,5 credits, och maxinsats är 10 credits.

Sen köper du din lott och kan börja öppna de nio inslagna paketen genom att klicka på det paket du vill öppna.

Paketen innehåller antingen olika insekter eller en tårta och till vänster på lotten kan du se hur mycket varje figur är värd. Får du tre likadana figurer vinner du din insats gånger det värde figuren har.

Tårtan är den mest efterlängtade symbolen eftersom den är värd 10 000 gånger din insats. Vilket betyder att du vinner 5000 crediter om du satsat 0,5 credits och 100 000 om du satsat 10 credits.

Öppna paketen automatiskt

Vill du snabba på skrap-processen klickar du på knappen reveal all för att automatiskt ta reda på vad som döljer sig bakom presentpappret.

Vinst

Vinsten beräknas alltså på dels hur mycket figuren är värd och dels på din insats.

Vid vinst förvandlas de vinnande figurerna till animationer och till vänster kan du se figuren och dess värde blinka. Det är med andra ord enkelt att se om och vad man vunnit på Cashpillar. Den totala summan crediter du vunnit visas i en separat ruta där det står win.

I tabellen nedan kan du se hur mycket du kan vinna på lotten.

Din insats multiplicerat med:
X10 000
X2500
X100
X10
X5
X2