Golden Fortune

Golden Fortune hittar du hos spelbolaget Betsson. Temat är pengar och guld och på lotten ses guldmynt gnistra och pengapåsar glimra. Du köper din Golden Fortune hos bland annat Betsson.

Läs fakta om Golden Fortune

Pris mellan 2,5 kr till 200 kr

Du bestämmer själv hur mycket du vill betala för lotten och väljer därmed hur mycket du kan vinna. Golden Fortune kostar från 2,5 kr per till 200 kr per lott.

Väljer du att spela för 2,5 kr är maxvinsten 25 000, och väljer du istället maxinsatsen 200 kr är storvinsten 2 miljoner kronor.

Välj lott

På lotten finns tre olika lotter, du kan välja att spela på en, två eller alla samtidigt om du vill. Kom ihåg att du betalar för varje lott. Spelar du får 200 kr kostar det 600 kr att spela på alla tre samtidigt.

Du väljer lott genom att klicka på den lott du vill spela. Lotten blir du upplyst och de andra lotterna nedsläckta. Vill du välja bort en lott gör du samma sak, klickar på den och ser att den släcks ner.

Spela Golden Fortune

När du valt en lott klickar du på spela. På en skylt högst upp kommer det upp fem mynt med nummer. För att vinna ska du skrapa fram något av numren på din lott som har nio skrapfält.

Under varje nummer på din lott står ett vinstbelopp, det är den summan du vinner om du skulle matcha numret i skrapfältet med något av numren på skylten.

Har du tur kan du skrapa fram en guldsäck, då vinner du det belopp som finns i säcken.

Det finns också möjlighet till bonusspel. Om du skrapar fram en portfölj startar bonusspelet och du ska välja en av de snurrande portföljerna genom att klicka på stopknappen. Alla portföljer innehåller vinster och det är innehållet i den portfölj du valt som blir vinsten.

Storvinsten får du om du skulle matcha alla nummer på skylten på skraplotten, det vill säga alla fem nummer.

Vinstplan

På Golden Fortune kan du vinna din insats multiplicerat med dessa tal:

X 1
X 2
X 4
X 5
X 10
X 20
X 30
X 40
X 50
X 100
X 200
X 1000
X 10 000

Återbetalningsprocenten är 93,5%.