Treasure Hunt

Tyvärr finns inte Treasure Hunt längre till försäljning då speltillverkaren Net Entertainment tagit bort den ur sortimentet.

Ett köp av Treasure hunt betyder skattjakt på en ö till ljudet av vågor och fågelkvitter. För att vinna gäller det att hitta minst två av skattkistorna som finns utplacerade på öns 28 olika områden, för att ta hem högsta vinsten måste du hitta sex skattkistor. Du måste därmed träffa rätt på alla dina försök eftersom du bara får undersöka sex av öns områden.

Net Entertainments lott Treasure Hunt

När du hittar din andra skattkista på ön, öppnas den och glittrande guldmynt faller ut, och då vet du att du vunnit. De gånger du inte hittar en skattkista får du istället upp en dödskallesymbol.

I Treasure hunt finns möjlighet till bonusspel. Hittar du inte en enda skattkista på dina sex försök att hitta skattkistorna på ön så får du en bunt med dynamit. När du samlat ihop tre sådana blir det bonusspel och du får välja ett av 12 områden på en karta att spränga i. Har du tur lyckas du spränga fram dyrgripar som ädelstenar vilket ger dig fina vinstpengar.

Dina dynamitsymboler sparas i 30 dagar från dess att du fått dem, så köper du en Treasure hunt idag och får en dynamitsymbol sparas den och du har den kvar i 30 dagar. Skulle du köpa fler lotter och få dynamitsymboler läggs de till din redan sparade, och när du fått ihop till tre stycken blir det alltså bonusrunda.

När du köper lotten Treasure hunt kan du påverka lottens pris och vinstutbetalning. Du kan välja att betala från €0,1 upp till €10 för en lott. Köper du Treasure hunt för €0,1 är högsta vinsten €1000 och om du betalar €10 kan du vinna toppvinsten på €100 000.

Vill du också ge dig ut på skattjakt så kan du köpa en Treasure Hunt hos casinon med lotter från Net Entertainment.

Vinster på Treasure Hunt

Den här lotten har högst återbetalningsprocent av Net Entertainments lotter med sina 93,3%. Återbetalningsprocenten på lotterna från Net Entertainment har annars ett medelvärde på ca 88,23%.

Vinsternas storlek varierar som tidigare nämnts beroende på vad man betalar för lotten. I tabellerna nedan kan du se hur vinstutbetalningen ser ut för lotter som kostar 0,10 euro respektive 10 euro.

Treasure hunt

Inköp €0,1 – Vinst i Euro                               Inköp €10 – Vinst i Euro

6 skattkistor – 1 000                                     6 skattkistor – 100 000

5 skattkistor – 10                                          5 skattkistor – 1 000

4 skattkistor – 1                                            4 skattkistor – 100

3 skattkistor – 0,2                                         3 skattkistor – 20

2 skattkistor – 0,1                                         2 skattkistor – 10