NETELLER

Den höga säkerheten som finns runt e-plånböcker gör betalningsmetoden till ett populärt alternativ. Inte blir det heller sämre av att man med en e-plånbok från NETELLER kan ta del av fina erbjudanden och rabatter från anslutna företagare. Hos Europa Casino får exempelvis samtliga spelare som sätter in sina spelpengar med en e-plånbok från NETELLER 15% i bonus.

NETELLER erbjuder e-plånböcker

Trygga transaktioner

NETELLER använder sig av säkerhetssystem som 128-bitars kryptering, 3-D Secure vid överföring av pengar från kontokort och de övervakar ständigt transaktionerna. Ytterligare en trygghet för kunderna är att företaget blivit auktoriserade av brittiska Financial Services Authority . Dessa granskar att NETELLER uppfyller alla de krav som finns på företag som hanterar elektroniska pengar.

Möjligheter till VIP-förmåner och att samla poäng

Handlar du med stora summor pengar kan en e-plånbok från NETELLER ge dig mycket tillbaka i form av VIP-förmåner och poängsamlingssystem. För att bli VIP-medlem krävs att du handlar för minst 43 000 dollar om året. Handlar du för mer kan du avancera på VIP-skalan och bli guldmedlem. Ju högre VIP-medlem du blir, desto bättre förmåner får du.

Du kan även samla poäng på dina transaktioner. Först måste du dock registrera dig till tjänsten. Sen får du poäng för varje transaktion du gör och kan sedan byta in poängen mot pengar eller produkter.

Skaffa kontokort

NETELLER erbjuder sina kunder att koppla ett MasterCard kontokort till e-plånboken. Då kan man handla med pengarna i e-plånboken i affärer eller ta ut pengar från bankomater med kortet. Själva kortet är avgiftsfritt men det tillkommer en kostnad på €4 för bankomatuttag. Detta är dock det billigaste sättet att ta ut pengar från din e-plånbok på.

Avgifter

Uttag från e-plånboken som är gratis att skaffa kostar alltid pengar. Hur stor avgift som tas ut beror på hur du väljer att göra ditt uttag. Som nämnts tidigare är det alltid billigast att ta ut pengar med deras kontokort. Att ta ut pengar till ett bankkonto kostar €7.5.

Även en del insättningsmetoder kostar pengar. Men det finns några alternativ som är kostnadsfria. Att föra över pengar till e-plånboken från ett bankkonto är ett exempel på ett avgiftsfritt alternativ. Överföring från någon av de stora kontokorten VISA eller MasterCard kostar mellan 1,9% – 4,95%.

Att skicka pengar är dock alltid avgiftsfritt hos NETELLER, utom när du gör transaktioner i andra valutor. Då tas en avgift på 2,95% ut. Är du VIP-medlem på guldnivån betalar du endast 1,5% i växlingsavgift.

Bekräfta din identitet

Precis som rubriken antyder behöver NETELLER få bekräftelse på din identitet innan de kan betala ut några pengar från din e-plånbok. Du behöver endast göra detta första gången som du vill göra ett uttag. Det finns dessutom flera fördelar med att göra detta då du får möjlighet att sätta in högre summor på e-plånboken samt kan göra högre betalningar. För att bekräfta identiteten kan du blanda annat antingen skicka en elektronisk kopia på id-kortet till NETELLER eller beställa deras kontokort.